admin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-11-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο «Ιωάννη Γαγανάκη», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση φοιτητών και σπουδαστών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής ΑΠΘ, τη Νοσηλευτική Υπηρεσία Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, Γ΄ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ., και Δ΄ Παθολογική Κλινική Α.Π.Θ., με θέμα: «Εμβολιασμός για την εποχική γρίπη». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ιωσηφίδης Ηλίας, Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. και ο κ. Σμυρνάκης Εμμανουήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Ιατρικής Εκπαίδευσης, Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ., ενώ στον σχολιασμό ήταν ο κ. Ανταχόπουλος Χαράλαμπος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής κ. Αντωνάκης Νικόλαος, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ταρασίδης Γεώργιος, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Ν.Α.Δ.Ν. κ. Τιτοπούλου Αλεξάνδρα , η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Παντελίδου Ελένη καθώς και η Προϊσταμένη του 2ου Νοσηλευτικού Τομέα κ. Τερζενίδου Ευαγγελία. Η συμμετοχή των φοιτητών και σπουδαστών με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά ήταν μεγάλη. Ως συνέχεια της ενημέρωσης και υποστήριξης από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, τις ημέρες λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής που λειτουργούν από τον κ. Σμυρνάκη Εμμανουήλ, Αναπληρωτή Καθηγητή και την κ. Μωραΐτη Ευαγγελία Γενική Οικογενειακή Ιατρό, Επιμελήτρια Β΄ ΤΕΠ στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, στο χώρο του νοσοκομείου θα μπορούν όσοι και όσες φοιτητές-τριες – σπουδαστές-τριες επιθυμούν να επισκεφτούν για να ενημερωθούν, να πάρουν τη συνταγή με το αντιγριπικό τους εμβόλιο, να εμβολιαστούν, αλλά και να κατοχυρωθεί το εμβόλιο στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών για τη γρίπη.
Η δράση αυτή είναι μέρος της καμπάνιας Ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει το Εργαστήριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας με αποδέκτες φοιτητές και σπουδαστές, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτές και εργαζόμενους στο ΑΠΘ και πολίτες της πόλης μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-21-11-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-11-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Α’ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και συγκεκριμένα το Παιδορευματολογικό Τμήμα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Όμιλο «Τερκενλή» για την δωρεά δύο σύγχρονων μηχανημάτων, ενός ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου HS40 Powered by CrystalLiveTM του Οίκου SΑMSUNG καθώς και ενός ψηφιακού τριχοειδοσκόπιου Inspectis CapiScope, System Basic συνολικής περίπου αξίας 33.500 ευρώ. Τα παραπάνω σύγχρονα μηχανήματα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Παιδορευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας.
Η προσφορά του Ομίλου «Τερκενλή» καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνία, στηρίζοντας την προσπάθεια του Παιδορευματολογικού Τμήματος για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους μικρούς μας ασθενείς με χρόνια παιδιατρικά ρευματικά νοσήματα.
Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.
Λόγω της παραπάνω δωρεάς διοργανώνεται ευχαριστήρια εκδήλωση προς τον Όμιλο «Τερκενλή» την Τρίτη 21/11/2023 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής στο κτίριο Δ’ (4ος όροφος) του Νοσοκομείου.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΔΤ 16-11-23 Α ΠΔ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΨΔ16469067-ΛΙΞ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ. ΣΤΟ Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”

4.53_ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ_Β΄ΠΡΧ ΚΛΙΝΙΚΗ.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ Ε΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ. ΣΤΟ Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”

4.52_ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ_Ε΄Χ ΚΛΙΝΙΚΗ.pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΗς 4ΗΣ ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2024

scan

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

l-a-20231108.pdf

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”

4.41 ΕΒ – ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ – ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ